Mobile: +38162200039

Zakazivanje

O meni

Moje ime je Rada Svonja, rodena sam 12.04.1988 u BIH. Zivim i radim u Srbiji u Novom Sadu u ulici Gogoljeva 28. Smatram da vrlo uspesno vladam mikroblading tehnikom iscrtavanja obrva. Trenutno sam na edukaciji Manual shading kod Vesne Jugovic. Moja prva edukacija je zavrsena kod Branka Babica 2014. godine u Novom Sadu. Sada vec 4 godine ozbiljno se bavim ovim poslom i omogucavam porodici ugodan i bezbedan zivot.

Put do danasnjeg statusa Royala me je izgradilo kao licnost, profesionalca i kao neko ko stoji iza svega sto uradi, sada imam stalne klijente i svakodnevno nove.

Smatram da imam potencijal da prenesem znanje na pravi nacin. Uporna sam, zahvalna Bogu i Branku Babicu za priliku i energiju koju sam prepoznala od prvog dana. Raditi u Srbiji posao koji volite, kada zelite i koliko zelite, pa taj covek nas je sve zaduzio.

Kao i svaki perfekcionista, nisam nikada zadovoljna potpuno svojim radom i težim ka usavrsavanju. Nemam problem sa sujetom, postujem uvek bolje od sebe ali se trudim da kvalitetom rada postavim standarde. Nakon perfekcionog treninga kod Mensure Megy Hodžic u Sarajevu, online edukacije kod Vesne Jugovic, smatram da mogu da vladam tehnikom i savladam svaku vrste koze, dobro napunim kanal bojom, procenim odgovarajucu boju za klijenta i pravilno drzim i vrtim nozic. Tvrdim da mogu da izvijem, uvijem i isto tako napunim svaki kanal dlacice. Ovo nije skromno jer dosta radim na tome i stojim iza toga. Dobro zatezem kožu i imam dobre rezultate.

Dosta sam aktivna na World beauty forumu. Iznosim, kako radove, tako i probleme koji se desavaju u ovom poslu i nailazim na armiju ljudi koji podržavaju kvalitet i takode nesebicno dele iskustva.

Ovaj posao mi je pruzio sve sto danas jesam i nesto najvrednije a to je kolege, prijatelje i kao sestre, Zeljka Nenic i Ljiljana Cukovic. Takode, zena lavica, Jelena Babic, koja nas je uvek podrzavala i bila za sve nas tu, alfa i omega, hvala ti.

Engleski jezik ucim i trenutno sam na online kursu

* Moj moto je: Pricaj delima, radi na sebi, postuj sebe i svoje bliznje, imaj mir, budi bolji, voli i budi voljen, radi na kvalitetu svoje licnosti i budi najbolji primer svojoj deci.

Hvala Branko Babic